Kundtjänst

0702 630 795

Öppet vardagar 09.00 - 16.00 Använd gärna kontaktformuläret under ”Kontakta oss” längst ner på sidan. Just nu är det högsäsong och leveranstiden kan därför ta någon dag extra!
Gasol eller Kol-grill Vi hjälper dig välja!

Vi har laddat upp med massor av gasolgrillar och kolgrillar i butiken. Det är kanske dags för en ny grill i år? Många nya köksredksap och köksmaskiner finns under nya varor.

Till Grillarna

Köksredskap, köksutrustning & Grillar

Newhome.se säljer köksredskap, såsom Globalknivar, OXO, Gense Bestick, iittala; Köksmaskiner tex Kitchen Aid, Ankarsrum, Kenwood, Stavmixers (Bamix, Bodum, Dualit) och många fler, av högsta kvalitet. Vi strävar efter att hitta de allra bästa varumärkena för allt som hör köket till. Du hittar allt från vinöppnare till Gasolgrillar . I vårt sortiment finns de flesta produkterna du behöver för att lyckas i köket. Vårt fokus ligger på märkesvaror med hög kvalité. Bra Köksredskap gör matlagning till ett nöje tillgängligt för alla.

Vår målsättning är att ”nöjda kunder kommer alltid tillbaka”.

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Köksredskap & Köksmaskiner på nätet

Kökstillbehör, inredning & Grillar online

 

Mest sökta varor

Affiliateprogram

Tools4u - Verktyg för tuffa jobb affiliateprogram är gratis och tillåter medlemmar att generera intäkter genom att placera en eller flera länkar på sina hemsidor som marknadsför Tools4u - Verktyg för tuffa jobb eller specifika produkter. Alla genomförda försäljningar till kunder som har klickat på dessa länkar kommer att ge en affiliate-provision. Just nu är provisionen 2,50%.

Köp Köksredskap & Kökstillbehör Online

NewHome.se säljer köksredskap, kökstillbehör , köksutrustning, köksmaskiner och annat du behöver till ditt kök, med hög kvalitet. Vi är övertygade om att ett bra köksredskap håller länge och ger användaren en härlig upplevelse i köket. Vi jobbar ständigt med att ha ett så bra sortiment som möjligt för att du skall kunna hitta just dina köksfavoriter. Vard sig det är som bröllops eller annan present eller om du bara vill unna dig själv något bra till köket. HIttar du inte det du söker eller vill fråga om något så kontakta vår kundtjänst på telefon eller när vår chat är öppen.

Julklappstips

Letar du efter julklappar till någon som är köksintresserad? Då har du kommit rätt. Vi har ett stort utbud av julklappar för alla plånböcker, allt från några hundralappar till flera tusen. Det är du som avgör hur mycket julklapparna får kosta. Men inte alla julklapparna måste vara dyra. En bra julklapp som många uppskattar är digitaltermometern från Mingle. En snabb lättanvänd termometer, perfekt till fisk som till julskinkan.

Företagsgåvor & Personalpresenter

Är du intresserad av att ge dina medarbetare en väl uppskattat julklapp eller annan personalpresent? Vi kan ombesörja med både paketering och tryck för alla sorters företagsgåvor. 

Brands